COPYWRITING

… om uw verhaal, product of dienst op een originele manier onder de aandacht te brengen. Met zorg gekozen woorden die uw publiek weten te boeien.

Copywriting: teksten die voor impact zorgen - Word2Travel

Teksten schrijven die voor impact zorgen

U hebt een mooi product of een geweldige dienst. Maar niet de tijd om er een goed verhaal over te schrijven. Of u hebt wel tijd, maar het wil niet altijd lukken om een creatieve tekst op papier te krijgen.

Mijn oplossing: besteed uw copywriting uit aan mij. Ik maak tijd voor u, verdiep me in uw product of dienst en creëer dan een pakkend verhaal voor u. U kunt mij inschakelen voor social media-teksten, content voor nieuwsbrieven, folders, zakelijke teksten, presentaties en nog veel meer!

Op zoek naar wat creativiteit?

Een standaard stukje tekst gaat ‘m niet meer worden als u wilt opvallen tussen alle andere boodschappen via reclame, social media en andere marketinguitingen. Uw klanten worden niet enthousiast van een dertien-in-een-dozijn tekst.

Mijn inbreng: unieke teksten. Teksten die wél pakkend zijn, maar niet uitgekauwd. Teksten met een kleine twist, een woordspeling of die gewoon lekker lezen zonder saai te worden. Ik denk graag met u mee hoe we uw product of dienst in een aantrekkelijke verpakking van wervende woorden verpakken.

Copywriting: teksten die voor impact zorgen - Word2Travel

De voordelen van copywriting uitbesteden

Besteed uw tijd nuttig. Vaak levert uitbesteden meer op dan iets zelf eindeloos proberen zonder het gewenste resultaat. Ik schrijf uw teksten, u kunt zich dan weer bezighouden met uw passie: het ondernemen en het werken aan uw product of dienst. Samen maken we uw doelgroep er enthousiast voor! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en wie weet schrijf ik binnenkort over uw bedrijf, product of diensten!