OVER MIJ

… valt een heleboel te vertellen, maar ik geef u graag een korte omschrijving van waar ik mij op zakelijk gebied mee bezighoud.

Boeken, boeken en nog eens boeken. En treinen.

Zoals bijna elke vertaler of tekstschrijver ben ik gek op boeken. Ik lees me suf. Ik vind het geweldig om me te verliezen in een goed geschreven verhaal, of om een gedetailleerde beschrijving van een indrukwekkende gebeurtenis te lezen. Mijn liefde voor taal, voor woorden, uit zich dus vanzelfsprekend in het regelmatig aanschaffen van nieuw leesvoer en het zoeken naar net die ene speciale uitgave van een boek.

Treinen
Naast het lezen van boeken zijn treinen een andere passie. Tijdens reizen maak ik graag foto’s van treinen. Ik ben regelmatig te vinden bij de prachtige stoomtreinen van de VSM, de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Met de komst van treinen werden verafgelegen gebieden opeens toegankelijk voor veel meer mensen. In de moderne tijd hebben we websites, apps en social media (kortom: het internet) waardoor we over de grenzen van ons eigen taalgebied heen kunnen kijken. Woorden spelen daar een belangrijke rol in, zowel in nieuwe teksten als in vertalingen. En zo is de cirkel weer rond.

Mijn naam is Rachel Warmerdam van Word2Travel. Ik ben gek op woorden, puzzelen met woorden, teksten schrijven. En dat doe ik graag voor u.

Mijn passie voor woorden inzetten voor uw bedrijf

Misschien weet u alles over uw product, dienst of de branche waarin u werkzaam bent, maar vindt u schrijven moeilijk? Zoekt u net even die inspirerende tekst, die pakkende titel of boeiende content? Ik ben gek op woorden, puzzelen met woorden, teksten schrijven. En dat doe ik graag voor u, zodat uw product of dienst er op uw website, in uw folder of banner piekfijn uitziet. Nieuwsgierig? Ik ook naar uw passie, dus laten we snel eens contact leggen!

Ervaren vertaler en copywriter

Ik zit al zo’n 10 jaar “in het vak”, zoals ze dat noemen. Ik ben freelancer geworden omdat ik mij zo helemaal kan richten op wat ik het beste doe: teksten vertalen, teksten schrijven en nieuwe content bedenken. Daarnaast ben ik mij gaan richten op het schrijven van voice-over teksten. Dit doe ik in samenwerking met ReadySteadyVideo (zie de video).

Mijn ervaring zet ik graag in om uw teksten te verbeteren, zodat deze prettig leesbaar worden en uw doelgroep aanspreken. Ik ben nieuwsgierig naar wat u met uw teksten wilt bereiken. Stuur mij gerust een bericht en wie weet spreken we elkaar dan snel!