TAALABONNEMENT

… om kleine vragen op het gebied van taal te stellen zonder daar elke keer apart voor te hoeven betalen. Dat is het taalabonnement.

Het taalabonnement: via mijn taalabonnement verleen ik hulp bij kleine vragen op het gebied van taal. Hulp door Rachel Warmerdam.

Taalvragen stellen voor een vast bedrag

We hebben allemaal wel een abonnement ergens op. Een abonnement voor een mobiele telefoon, een abonnement op de krant, op een streamingdienst, of voor internet en tv. Het handige van een abonnement is dat we maar één keer hoeven te betalen en we zijn verzekerd van een product of een dienst voor een afgesproken periode. Dus waarom eigenlijk geen taalabonnement?

Het taalabonnement: via mijn taal-abonnement verleen ik hulp bij kleine vragen op het gebied van taal. Geen gedoe, niet steeds opnieuw afspraken maken over de prijs. Het is nooit een te kleine vraag of niet de moeite.

Een paar voorbeelden van vragen of hulp die binnen dit abonnement passen:

  • Een mail voor een potentiële klant nalezen voor verzending.
  • Een bericht voor Facebook vertalen uit of juist naar het Engels.
  • Is dit wel het juiste woord?
  • Klopt deze zin wel?

Klinkt dit goed en wilt u er iets meer over weten? Ik licht het graag toe, neem vooral even contact met me op!

De voordelen van het taalabonnement

Bespaar tijd door niet meer voor elke kleine vraag op het gebied van taal een aparte afspraak te moeten maken over de prijs, of eerst een offerte te hoeven opvragen. Met een taalabonnement stelt u voor een vast bedrag uw vraag en ga ik voor u aan de slag. Dit abonnement is bedoeld voor kleine vragen die binnen redelijke tijd op te lossen zijn, tegen het vooraf afgesproken bedrag.